Klubbar

På några platser runtom i Sverige finns lokala klubbar som i sin tur är anslutna till SEF. Nedan kan du läsa lite om respektive klubb. Medlemsantal och verksamhet varierar, men gemensamt är ambitionen att skapa möten mellan esperantister i området. En kalender över uppkommande träffar hittar du under Aktuellt.

Om du vill bli medlem i Esperantoförbundet via en klubb; fyll i formuläret under Bli medlem. Saknas klubb där du bor kan du bli direktmedlem i Esperantoförbundet. Kika i så fall också under Grupper. Det kan finnas aktiva esperantister i närheten även om klubb saknas.

 

Viss verksamhet kan bedrivas utan ordförande eller kassör. Några aktiva esperantister har samlats och valt att kalla sig för en grupp istället för att driva en klubb. Du kan läsa mer om de grupperna här. I områden där det inte finns klubbar eller grupper men ändå aktiva esperantister kan något vi kallar "regionala kontaktpersoner" utses. Där finns alltså potential till att skapa en grupp och starta igång verksamhet. Därför listas de platserna också här. 

 

Underkategorier

Please publish modules in offcanvas position.